BRUGGEN

Madebycor ontwerpt en bouwt bruggen op maat, omdat het belangrijk is dat de brug past bij de omgeving is niet iedere brug de juiste brug. Heeft u persoonlijke wensen hierin dan kunnen we samen dit bekijken en tot de juiste keuze hierin komen. Rekening houdend met soort materiaal, gewichten, ondergrond en uitstraling. Zo heb ik al eens voor iemand opklapbare bankjes in de leuningen verwerkt omdat de klant dit als een rustpunt op het water zag en zo van de omgeving kon genieten.

Gebruik van hout en staal of een combinatie hiervan behoort tot de mogelijkheden.

 

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van gebouwde bruggen waar ook gekeken is naar gebruik en omgeving. Een smalle brug met rechte leuningen geeft een doorgangetje (wandelpad door een bos), een getoogde brug geeft een chicque uitstraling (geplaatst bij een kasteel), en een brug met iets schuin staande leuningen werkt uitnodigend (ingang van een terras), hangbrug is speels (in een speelbos), en een brug kan b.v. ook voorzien worden van een poort.

 

Oude bruggen verwijderen en/of vervangen en het maken van brughoofden behoort allemaal tot de mogelijkheden evenals het repareren en opknappen van bruggen.

Wilt u alleen een ontwerp of een brug door mij gemaakt zelf plaatsen, ook dat kan.

Bij de link projecten kunt U enkele brugprojecten bekijken.

Mocht u interesse hebben of denken dat ik u iets voor kan betekenen hoor ik graag van U.

 

Cor.