Nieuwe kijk op de picknicktafel

met de complete nieuwe lijn

SThOUT  

De picknicktafels zijn een combinatie van staal en hout met een stoere, strakke en moderne look.

Het ontwerp is ontstaan door een zoektocht naar de beste combinatie van degelijkheid en uiterlijk met een zo groot mogelijk toepassingsgebied.

Want heeft U nu een landelijke tuin of juist hele strakke moderne tuin dit ontwerp zal nooit misstaan, zeker niet als de juiste keus van kleur en hout gemaakt word, waar wij U natuurlijk bij kunnen adviseren.

Tevens is behoort tot onze doelgroep de horeca want heeft U als ondernemer een terras in te richten daarin kunnen wij u ook helpen door de vele mogelijkheden die er zijn met de lijn SThOUT.

De afwerking zal met de grootst mogelijke zorg worden gedaan. De onderstellen worden altijd gegalvaniseerd en op verzoek worden gepoedercoat in kleur. Maar wilt u bijvoorbeeld RVS dan is dat ook mogelijk.

 

De hout soorten worden bepaald in overleg want iedere tafel word op eventuele wensen aangepast, dat kan zijn b.v. bankirai, eiken of wat U wilt.

Afgebeeld is de standaard maat van 200cm en geschikt voor 6 personen, maar maatwerk kan geleverd worden en diverse combinaties zijn mogelijk.

SThOUT is een initiatief van Cor van de Glind (Madebycor) en Willem (Bo) van de Mheen (van de Mheen VOF) uit Ermelo.

De eerste onderdelen van de tafels zijn in produktie gegaan om ons nieuwe produkt te kunnen bekijken en indien nodig aan te passen. Prijzen zijn daarom nog niet bekend maar worden zo snel mogelijk vrij gegeven.

Wij hebben al mogen genieten van vele positieve reacties en belangstelling.

Mocht U ook geïnteresseerd zijn in dit produkt laat het ons weten, dan kunnen wij U informeren over de mogelijkheden en U uitnodigen om het produkt te bekijken, ook als u gerelateerde produkten zoekt kunnen wij u helpen deze voor U te ontwerpen en/of te maken.

 

Groet Cor & Bo.

 

Mailadres voor informatie:  corvandeglind@planet.nl